2021! Καλή Χρονιά!

Γεια σας!


Είμαστε η Κατερίνα και η Γεωργία! Η χρονιά άλλαξε και μαζί με αυτή και εμείς! Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για όλη την πολύτιμη υποστήριξή σας από όταν ξεκινήσαμε το Art & Stardust και με την σειρά μας να ευχηθούμε για ένα καλύτερο έτος χωρίς άλλο πόνο και στεναχώριες. Ένα έτος που θα σηματοδοτήσει την αρχή νέων και σπουδέων πραγμάτων χωρίς πισωγυρίσματα και φόβο! Αυτή λοιπόν θα είναι η χρονιά μας! Και όχι μόνο η δική μας αλλά και η δική σας, αρκεί να το θελήσετε, να το πιστέψετε και να το τολμήσετε! Και μην ξεχνάτε ότι "Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός"! Αρκεί να κάνετε την αρχή!


Εικόνα για ευχές στο blog μας!
Photo by Unsplash.com





Τολμήστε το! Κάντε κάτι όμορφο για τον εαυτό σας φέτος, κάτι που θα σαν ανανεώσει και θα σας δώσει χαρά! Μπορείτε να τα καταφέρετε αν βάλετε τα δυνατά σας! 


----


Κατερίνα:

"Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά με αρκετά εμπόδια και δυσκολίες και για εμένα και για την Γεωργία, και για όλο τον πλανήτη βασικα, αλλά καταφέραμε να κάνουμε κάποια σημαντικά βήματα που μας έδωσαν ώθηση για να πραγματοποιήσουμε επιτέλους τα όνειρά μας. Ο δρόμος είναι μακρύς και σε κάποια σημεία σίγουρα θα είναι κακοτράχαλος αλλά θα το παλέψουμε γιατί το θέλουμε με την ψυχή μας! Σας εύχομαι λοιπόν από καρδιάς να βρείτε φέτος το κουράγιο και το θάρρος ώστε να πραγματοποιήσετε τα δικά σας όνειρα και να νιώσετε την χαρά και την ικανοποίηση ότι τα καταφέρατε! Ότι παρά τις δυσκολίες, βγήκατε νικητές! Επίσης θέλω να ευχηθώ στους ανθρώπους που βίωσαν τον Covid-19, είτε οι ίδιοι είτε κάποιος κοντινός τους άνθρωπος, να βρουν την δύναμη να συνεχίσουν. Είστε πιο δυνατοί από όσο γνωρίζετε και μην ξεχνάτε να λέτε καθημερινά ένα μεγάλο μπράβο στον εαυτό σας γιατί το αξίζετε! Ευτυχισμένο το 2021 λοιπόν και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε γιατί όσο ανατέλλει ο ήλιος, όλα θα πάνε καλά!"


Γεωργία:

"Σε μια δύσκολη χρονιά, η ομάδα του Art and Stardust κατάφερε να κάνει πολλά και να πάει ένα βήμα πιο μπροστά. Αυτή τη χρονιά έτυχε να έχουμε και τα πρώτα μας γενέθλια 1ος χρόνου, με την ευχή να συνεχίσουμε την καλή δουλειά και να εξελιχθούμε. Για την δική σας στήριξη γράφουμε αυτό το άρθρο γεμάτο ευχές, για να σας ευχαριστήσουμε! Τη νέα χρονιά σας εύχομαι υγεία, ευτυχία, αγάπη και ελευθερία (όπως το σκεφτεί ο καθένας!). Μην σταματάτε να ονειρεύεστε και να γεμίζετε με ελπίδα την καρδιά σας.
Σας ευχαριστούμε και περιμένουμε και τις δικές σας ιδέες!"



 Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας!

Καλή Χρονιά!


-------------------------------------------------------------------


Υ.Γ.: Τα δικαιώματα των κειμένων και κάποιες από τις εικόνες καλύπτονται νομικά! Αν χρειάζεστε κάποιο απόσπασμα από ένα άρθρο, επικοινωνήστε μαζί μας με ένα προσωπικό μήνυμα! 


Copyrights: Katerina Kouki & Georgia Tzortzatou, Art & Stardust 2021

0 Σχόλια