Μοντέρνες Πριγκίπισσες Disney - Μέρος 1ο

Γεια σας!

Είμαστε οι Κατερίνα και Γεωργία και για πρώτο μας διπλό άρθρο της χρονιάς σας έχουμε ετοιμάσει κάτι σπέσιαλ το οποίο δεν συνηθίζεται στην Ελλάδα όμως τα τελευταία χρόνια κάνει πάταγο στο εξωτερικό! Λίγο πολύ όλοι μας μεγαλώσαμε με τι άλλο; Μα φυσικά με την Disney και τους αγαπημένους μας ήρωες!

Διπλή φώτο για μοντέρνες πριγκίπισσες.

Αποχαιρετώντας τον χειμώνα λοιπόν, επιλέξαμε να σας δείξουμε πώς μπορείτε να ντυθείτε σαν κάποιες από τις αγαπημένες σας πριγκίπισσες της Disney στην μοντέρνα εκδοχή τους! Για το πρώτο μέρος επιλέξαμε την Jasmine από το Aladdin και την Elsa από το Frozen!


----



Κατερίνα:

Μοντέρνες Πριγκίπισσες Disney: Frozen.

Ως πρώτη πρόταση μοντέρνου ντυσίματος επέλεξα την Έλσα από το Ψυχρά και Ανάποδα (Frozen).


Disney Princesses: Frozen!


Συγκεκριμένα εμπνεύστηκα από το Frozen 2, από το τελικό λευκό φόρεμα της Έλσας. Επέλεξα την Έλσα γιατί είναι μία από τις αγαπημένες μου χαρακτήρες της Disney καθώς έχει αυτό το αιθέριο στοιχείο που τόσο αγαπώ και φυσικά γιατί έχει τα χρώματα λευκό και μπλε που είναι δύο από τα αγαπημένα μου. 


Μοντέρνες Πριγκίπισσες: Frozen!

Για το ντύσιμο επέλεξα λευκό ελαστικό κολάν, λευκό ζιβάγκο μπλουζοφόρεμα με ανοίγματα στα πλαϊνά των χεριών, ένα πλεκτό κρεμ σάλι το οποίο καρφίτσωσα στο πλάι με μία ασημί καρφίτσα με λουλούδι με στρας, μαύρες πλατφόρμες και φυσικά για κοσμήματα δεν θα μπορούσα να επιλέξω άλλα παρά τις δικές μου δημιουργίες. Ένα μακρύ κολιέ σταγόνα με διάφανα κρυσταλλάκια, ασορτί σκουλαρίκια που αγκαλιάζουν τα αυτιά καθώς δεν τα έχω τρυπημένα, και ένα ασορτί δαχτυλίδι με κρυσταλλάκια. Επέλεξα ένα glitter midnight blue βερνίκι νυχιών με λευκό nail art σε μίμηση χιονιού για τα χέρια και απλό midnight blue για τα πόδια.


Disney Princesses: Frozen!

Disney Princesses: Elsa!
Μιμήθηκα το χτένισμα της Έλσας με πλεξούδα στο πλάι και φυσικά έκανα την δική μου εκδοχή του μακιγιάζ της με φούξια αποχρώσεις.








Γεωργία:

Γεια σας και από μένα! Για το υπέροχο αυτό άρθρο διάλεξα την Jasmine από την ταινία του Aladdin!

Μοντέρνες Πριγκίπισσες Disney: Jasmine!

Είναι μια αγαπημένη μου πριγκίπισσα της Disney και μου αρέσει που δεν είναι μια κλασική πριγκίπισσα, αλλά μια κοπέλα από διαφορετική χώρα με διαφορετικό πολιτισμό και τρόπο ζωής. Το βασικό της χρώμα είναι το γαλάζιο, ενώ σε άλλες φωτογραφίες φαίνεται μπλε, το χρυσό και το μπρονζέ.



Disney Princesses: Aladdin!

Για τα ρούχα στην εποχή με τις μοντέρνες πριγκίπισσες διάλεξα ένα γαλάζιο πουκάμισο, μια τζιν φούστα και μπαλαρίνες σε μπεζ χρώμα ή μαύρες. Για κοσμήματα στο σετ αυτό διάλεξα μεγάλα σκουλαρίκια σε σκούρο χρυσό χρώμα και στα μαλλιά μια αλυσίδα σε χρυσό και με στρας
 

Μοντέρνες Πριγκίπισσες Disney: Jasmine!

Disney:Aladdin and Jasmine!

Φυσικά έφτιαξα και τα μαλλιά μου να μοιάζουν με τα μαλλιά της πριγκίπισσας. Τέλος, για το μακιγιάζ έβαλα μπρονζέ και χρυσό, λεπτομέριες με γαλάζιο και μπλε, έντονα φρύδια και ροζ κραγιόν, και στα νύχια έβαλα μπεζ βερνίκι.



----



Μοντέρνες Πριγκίπισσες: Μέρος πρώτο!



----


Ελπίζουμε να σας άρεσε και αυτό το άρθρο!

 Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας!

 


Υ.Γ.: Τα δικαιώματα των κειμένων και κάποιες από τις εικόνες καλύπτονται νομικά! Αν χρειάζεστε κάποιο απόσπασμα από ένα άρθρο, επικοινωνήστε μαζί μας με ένα προσωπικό μήνυμα!


Copyrights: Georgia Tzortzatou & Katerina Kouki, Art & Stardust 2021



0 Σχόλια