Τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια το καλοκαίρι!

 Γεια σας,

είμαι η Γεωργία και σε αυτό το άρθρο θα σας πω για το πως χρησιμοποιώ τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και στην καλοκαιρινή διακόσμηση. 

Η αλήθεια είναι πως κάθε χρόνο δεν αποθηκεύω τα λαμπάκια, γιατί φοβάμαι μην σπάσουν ή χαλάσουν με την υγρασία, οπότε κάθε φορά που μαζεύω τα στολίδια σκέφτομαι τρόπους να τα διακοσμήσω στο σαλόνι ή στο υπνοδωμάτιο.

Λαμπάκια στην κουρτίνα!

Αυτή τη χρονιά τα έβαλα πάνω στην κουρτίνα και τα ανάβω το βράδυ, για χαλαρή ατμόσφαιρα μετά τη δουλειά.  Τα έχω πιάσει με παραμάνες που δεν φαίνονται όσο είναι σβηστά (ή αναμμένα) και δείχνουν απλά σαν να είναι μαζί με την κουρτίνα.

Λαμπάκια σε βάζα και μπουκάλια!

Ο δεύτερος τρόπος που τα έχω βάλει στην καλοκαιρινή διακόσμηση είναι μέσα σε βαζάκια ή μπουκάλια σε μια σύνθεση για το τραπεζάκι του σαλονιού. Μερικά βαζάκια ή μπουκάλια τα έχω βάψει σε χρώματα που να ταιριάζουν με το σαλόνι και το καλοκαίρι, όπως γαλάζιο, άσπρο και κόκκινο.

Ελπίζουμε να σας άρεσε και αυτό το άρθρο!

 Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας!

 


Υ.Γ.: Τα δικαιώματα των κειμένων και κάποιες από τις εικόνες καλύπτονται νομικά! Αν χρειάζεστε κάποιο απόσπασμα από ένα άρθρο, επικοινωνήστε μαζί μας με ένα προσωπικό μήνυμα!


Copyrights: Georgia Tzortzatou, Art & Stardust 2021

0 Σχόλια