Ταξιδεύοντας: Χιονοδρομικό Κέντρο στο Μαίναλο και Βυτίνα.

 Γεια σας!

Είμαι η Γεωργία και στο άρθρο αυτό θα σας γράψω την εμπειρία μου και τη γνώμη μου για την εκδρομή που κάναμε στο Χιονοδρομικό Κέντρο στο Μαίναλο και τη Βυτίνα.

Χιονοδρομικό Κέντρο Μαίναλο

Μετά απο μερικά χρόνια, δοκίμασα να κάνω σκι! Πολλές φορές στις εκδρομές που πάμε μας αρέσει να δοκιμάζουμε διαφορετικά πράγματα, όπως είναι ένα νέο άθλημα, πεζοπορίες ή κάποιο ιδιαίτερο, παραδοσιακό φαγητό μιας περιοχής, για το λόγο αυτό δοκιμάσαμε να κάνουμε σκι. 

Σκι στο Μαίναλο!

 Το αποτέλεσμα όμως ήταν αρκετά αστείο, αφού φάγαμε πολλές τούμπες. Μετά απο μερικές πτώσεις αποφασίσαμε να κάνουμε βόλτα στο χιονοδρομικό, να απολαύσουμε το τοπίο, να φωτογραφίσουμε και να πιούμε ένα ζεστό ρόφημα. 

Ζεστή σοκολάτα!

 Δοκιμάσαμε την πιο τέλεια ζεστή σοκολάτα, στο πιο όμορφο τοπίο που θα μπορούσαμε να έχουμε!

 Αφού φύγαμε απο το Χιονοδρομικό, πήγαμε στη Βυτίνα, για βόλτα, φαγητό και αγορές παραδοσιακών προϊόντων.

 Όσο τέλεια περάσαμε στο Χιονοδρομικό Κέντρο, τόσο άσχημα περάσαμε στη Βυτίνα...και στις επόμενες γραμμές θα σας γράψω και τις αιτίες...

Αρχικά κάναμε τη βόλτα μας και ταυτόχρονα τις αγορές μας. Στα καταστήματα που πήγαμε είδαμε πολλά ακριβά πράγματα και τρόφιμα και δύσκολα βρήκαμε ότι θέλαμε. Η Βυτίνα φημίζεται για τα τυριά της και σίγουρα σας προτείνουμε να πάρετε αν βρεθείτε σε αυτό το μέρος. 

Ακριβά ήταν και τα εστιατόρια- ταβέρνες της περιοχής και μέτρια ποιότητα φαγητού.

Λαογραφικό Μουσείο Βυτίνας!

Τέλος, την μεγαλύτερη απογοήτευση πήραμε όταν είδαμε οτι το λαογραφικό μουσείο ήταν κλειστό, ενώ στο πρόγραμμα του έγραφε οτι είναι ανοιχτό την ημέρα που πήγαμε.

Βυτίνα!

Ελπίζουμε στην επόμενη εκδρομή μας στη Βυτίνα να αλλάξει και η γνώμη μας, γιατί είναι καλό να δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία.

 

 Ελπίζουμε να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα στο επόμενο άρθρο μας.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας! Γεια σας!


Υ.Γ.: Τα δικαιώματα των κειμένων και κάποιες από τις εικόνες καλύπτονται νομικά! Αν χρειάζεστε κάποιο απόσπασμα από ένα άρθρο, επικοινωνήστε μαζί μας με ένα προσωπικό μήνυμα!

Copyrights: Katerina Kouki & Georgia Tzortzatou, Art & Stardust 2023


0 Σχόλια