Ατζέντα: Athens Coffee Festival 2023!

Γεια σας,

είμαι η Γεωργία και ήρθε το φθινόπωρο και μαζί του ήρθαν και οι εκδηλώσεις, οι εκθέσεις, οι παρουσιάσεις και τα φεστιβάλ.

Athens Coffee Festival! Stage...

Αυτό το τριήμερο επισκεφτήκαμε το Athens Coffee Festival. Το πιο μυρωδάτο και λαχταριστό φεστιβάλ καφέ και ροφημάτων, στην Αθήνα. 

 Είδαμε και γνωρίσαμε νέες εταιρίες με καφέ, ροφήματα, καινούργια μαγαζιά που μας πρόσφεραν τον καφέ τους για να τους μάθουμε και άλλα μαγαζιά με σνακ, κοκτείλ και χυμούς, αλλά και με επαγγελματικά μηχανήματα, εργαλεία και αντικείμενα, όπως μεταλλικά καλαμάκια.

Πήραμε τον αγαπημένο μας καφέ, ο οποίος μας έκανε μια μεγάλη έκπληξη. Ενώ ήπιαμε τον καφέ το ποτηράκι που μας έδωσαν μπορούσαμε να το φάμε και αυτό μας ενθουσίασε πάρα πολύ. Σε αυτό το φεστιβάλ υπάρχουν πολλές εκπλήξεις σε πολλές εταιρίες και είναι ωραίο να κάνετε μια βόλτα και να μην πάτε μόνο σε ένα σημείο.

Athens Coffee Festival! Shopping!

Εκτός απο τον καφέ, αγαπημένο μου ρόφημα είναι το τσάι και τα βότανα. Και σε αυτό το φεστιβάλ πήρα τα αγαπημένα μου κλασικά τσάγια, με λεμόνι και τζίντζερ, μαύρο τσάι με κανέλα και γαρύφαλλο και δυο καινούργια για να τα δοκιμάσω, με ρόδι και ένα ακόμα με μάνγκο. Επίσης, βρήκα ρόφημα σοκολάτας με φράουλα που είναι πολύ καλό ζεστό και κρύο.

Τέλος, ένα ακόμα όμορφο κομμάτι του Athens Coffee Festival είναι η μουσική, με διάσημους djs, αλλά και μπάντες και τραγουδιστές που κάνουν μικρές συναυλίες στο κλείσιμο κάθε μέρας.

Να το ψάξετε αυτό το φεστιβάλ την επόμενη χρονιά...και δεν χρειάζεται να είστε μόνο επαγγελματίες...αλλά αρκεί να είστε λάτρεις του καφέ...

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας. Γεια σας!

 

Υ.Γ.: Τα δικαιώματα των κειμένων και κάποιες από τις εικόνες καλύπτονται νομικά! Αν χρειάζεστε κάποιο απόσπασμα από ένα άρθρο, επικοινωνήστε μαζί μας με ένα προσωπικό μήνυμα!

Copyrights: Georgia Tzortzatou, Art & Stardust 2023




0 Σχόλια