Back to school: Τα πρώτα σχολικά...

 Γεια σας, 

είμαι η Γεωργία και σε αυτό το άρθρο θα σας δείξω μερικές χρήσιμες αγορές για τα πρώτα σχολικά είδη.

Όπως κάθε χρόνο λίγες μέρες πριν αρχίσει το σχολείο πάμε για αγορές σε σχολικά, απο τα είδη που είναι κοινά σε όλες τις τάξεις του σχολείου. Λογικά ο κάθε εκπαιδευτικός ζητά κάτι επιπλέον, οπότε οι αγορές μπορούν να γίνουν σε δύο μέρη, ώστε να κάνουμε σωστό πρόγραμμα αγορών, χωρίς άγχος και πίεση.

Σχολικά 2023!
Αυτή τη χρονιά επιλέξαμε ένα κατάστημα για τις αγορές μας, ώστε να μην χάνουμε χρόνο. Επιλέξαμε, ένα σετ με στυλό, μολύβια, γόμα και ξύστρα,  τετράδια, φακέλους αποθήκευσης και μια κασετίνα.
Αγορές για το σχολείο!

 Επιπλέον, πήραμε μαρκαδόρους, ξυλομπογές, μπλοκ σχεδίου και μαρκαδόρους υπογράμμισης, σελιδοδείκτες και ένα μικρό μπλοκάκι που το χρησιμοποιούμε ως ατζέντα, για να μην ξεχνάμε τις εργασίες μας και τα μαθήματα που έχουμε για την επόμενη μέρα.

Τέλος, πήραμε και ένα πακέτο με χαρτιά Α4, τα οποία είναι χρήσιμα για φωτοτυπίες στο σπίτι, αλλά και για σημειώσεις και χειροτεχνίες.

 

Ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμο το άρθρο. Τα λέμε σύντομα.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας. Γεια σας!

 

Υ.Γ.: Τα δικαιώματα των κειμένων και κάποιες από τις εικόνες καλύπτονται νομικά! Αν χρειάζεστε κάποιο απόσπασμα από ένα άρθρο, επικοινωνήστε μαζί μας με ένα προσωπικό μήνυμα!

Copyrights: Georgia Tzortzatou, Art & Stardust 2023

0 Σχόλια