EMOJI INSPIRED HALLOWEEN COSTUMES

Γεια σας!


Είμαστε η Κατερίνα και η Γεωργία και επιτέλους έφτασε μία από τις πιο αγαπημένες μας γιορτές! Το Χάλοουϊν! Όπως κάθε χρόνο, σας δίνουμε ιδέες για το τι να ντυθείτε αυτή την ημέρα του χρόνου. Φέτος όμως επιλέξαμε κάτι διαφορετικό. Εμπνευστήκαμε από τα γνωστά σε όλους emojis!




Επιλέξαμε λοιπόν η κάθε μία από ένα εμότζι, και σας παρουσιάζουμε τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε κάτι παρόμοιο.



------



Γεωργία:

"Το emoji που διάλεξα αυτή τη φορά για το Halloween είναι το Σύννεφο ⛅. Λόγω της απλότητας του, σκέφτηκα να προσθέσω και μερικά προπς. Έφτιαξα από χαρτόνι έναν ήλιο, αστέρια και ένα φεγγάρι για να τα χρησιμοποιήσω αρχικά στα μαλλιά, αλλά δεν μου άρεσαν, οπότε θα τα κρατάω στο χέρι σαν μαγικά ραβδιά που θα φέρνουν την μέρα και τη νύχτα.


Τα ρούχα που διάλεξα είναι ένα μεγάλο αντρικό πουκάμισο, το οποίο έβαλα σαν φόρεμα, καλσόν στο χρώμα του δέρματος και καλτσάκια με δαντέλα. Πρόσθεσα ένα στεφάνι και ένα κόσμημα με το άπειρο, όπως είναι ο ουρανός. Τέλος, έβαλα μια ζώνη στη μέση και για παπούτσια διάλεξα γαλάζια γοβάκια.


Στο μακιγιάζ έβαλα άσπρο, μπλε και γαλάζιο και έφτιαξα συννεφάκια στα μάγουλα. Έκανα ένα πολύ απλό μακιγιάζ στα μάτια και πρόσθεσα ψεύτικες βλεφαρίδες, ενώ για τα χείλη διάλεξα μια απαλή απόχρωση. Στα μαλλιά πέρασα ελάχιστη ποσότητα απο άσπρο χρώμα στις ρίζες και έβαλα το στεφανάκι. 

Άλλο ένα αγαπημένο μου θέμα για αυτό το Halloween είναι έτοιμο. Χαίρομαι που σιγά σιγά όλο και περισσότερο κόσμος μαθαίνει και γιορτάζει το Halloween στην Ελλάδα. Είναι μια πολύ όμορφη και δημιουργική γιορτή, η οποία αν και είναι για μια μέρα, μας κάνει να ψάχνουμε ιδέες για μακιγιάζ, ενδυμασία, φαγητό και διακόσμηση για το σπίτι από τις αρχές του Οκτώβρη."





Κατερίνα:

"Για το φετινό Halloween, διάλεξα το emoji Ξωτικό 🧝🏻‍♀️. Το ίδιο το emoji μου έδωσε εξ αρχής την ιδέα του διαδήματος (ένα είδος τιάρας). Επέλεξα λοιπόν ένα ασημένιο διάδημα με κρεμαστές αλυσίδες και γυάλινες σταγόνες για το μέτωπο, κάτι που μου θύμισε έντονα τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. 


Για τα αυτιά του ξωτικού, ήθελα να ξεφύγω από τα κλασικά (κλισέ πλέον) πλαστικά μυτερά αυτιά, γι αυτό και επέλεξα ένα κομψό, μοντέρνο σετ από ασημί μεταλλικές "χειροπέδες" αυτιών, τα λεγόμενα Ear Cuffs τα οποία μπορείτε να τα βρείτε πολύ οικονομικά στο SHEIN https://shein.top/pgcghie.

Για τα μαλλιά του ξωτικού, επέλεξα μια άσπρη περούκα στην οποία έπιασα τα μπροστινά μαλλιά πίσω με ένα κλάμερ πεταλούδα που μου έδινε την αιθέρια αίσθηση που αρμόζει σε ένα ξωτικό. Ως κολιέ, χρησιμοποίησα μια αλυσίδα για τον λαιμό με έναν λωτό, και επίσης χρησιμοποίησα και ένα σετ ψεύτικα μακριά νύχια. Τέλος, φόρεσα ένα λευκό σιφόν φόρεμα.


Για το μακιγιάζ, επέλεξα ένα απαλό μπλε-ασημί smokey για τα μάτια σε συνδυασμό με μαύρο eyeliner για έντονο, σαγηνευτικό βλέμμα, αρκετά έντονο ρουζ για να δίνει λιγο παραπάνω χρώμα ώστε να μην δημιουργείται η αίσθηση χλωμιάσματος λόγω των λευκών αξεσουάρ, απαλά ροζ χείλη και tribal σχέδια με λευκό eyeliner για να συμβολίζει την Κέλτικη ρίζα των ξωτικών."



-----


Αυτές ήταν λοιπόν οι προτάσεις μας για το φετινό Χάλοουϊν! Μην ξεχάσετε να μας κάνετε ταγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης @artnstardust για να δούμε τις υπέροχες στολές σας! Καλό Χάλοουϊν!! 👻 🎃


-----


Ελπίζουμε να σας άρεσε και αυτό το άρθρο!

 Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας!

 

Υ.Γ.: Τα δικαιώματα των κειμένων και κάποιες από τις εικόνες καλύπτονται νομικά! Αν χρειάζεστε κάποιο απόσπασμα από ένα άρθρο, επικοινωνήστε μαζί μας με ένα προσωπικό μήνυμα!

Copyrights: Katerina Kouki & Georgia Tzortzatou, Art & Stardust 2023

0 Σχόλια