Απόκριες 2024: Νοικοκυρές σε... απόγνωση!

Γεια σας!


Είμαστε η Κατερίνα και η Γεωργία, και φέτος τις απόκριες αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό που δεν έχουμε ξανακάνει. 



Όπως κάθε χρόνο, επιλέξαμε ένα αστείο κόνσεπτ το οποίο όμως να αντικατοπτρίζει και μια μικρή εκδοχή της κοινωνίας μας. Επιλέξαμε λοιπόν τις "Νοικοκυρές σε Απόγνωση", ένα κωμικό κόμικ μιας σελίδας με μακιγιάζ pop art, κάτι το οποίο δεν είχαμε ξανακάνει και τολμούμε να πούμε ότι ήμασταν λίγο επιφυλακτικές στην αρχή αλλά τελικά το καταφέραμε και γελάσαμε πάρα πολύ με το αποτέλεσμα!


-----


Η κάθε μια μας λοιπόν επέλεξε και από ένα μικρό κόνσεπτ για την κάθε νοικοκυρά το οποίο καθόρισε και τις φωτογραφίες που θα τραβούσαμε για την ολοκλήρωση του κόμικ.


Η επιλογή του μακιγιάζ σε στυλ ποπ αρτ όπως προαναφέρθηκε είχε έντονη χρήση eyeliner για γραμμές τύπου σκίτσο κάνοντας τα χαρακτηριστικά των προσώπων μας πιο έντονα σαν ζωγραφιστά.


Τα ρούχα και η επιλογή των αξεσουάρ μας ήταν εξίσου σημαντική ώστε να συμβολίζουν την μέση νοικοκυρά η οποία είναι τόσο πνιγμένη στις δουλειές, παιδιά, κλπ που με δυσκολία βρίσκει χρόνο για να περιποιηθεί τον εαυτό της, εξού και η επιλογή από απλά μπλουζάκια/πιτζάμες, τα ρόλεϊ, τα διχτάκια και οι κορδέλες μαλλιών.


-----


Απολαύστε λοιπόν το κόμικ "Νοικοκυρές σε Απόγνωσηαπό το οποίο δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ευρέως διαδεδομένα memes όπως το κάψιμο φαγητού και η παντόφλα και ελπίζουμε να γελάσετε μέχρι δακρύων! Καλές Απόκριες, καλή Καθαρά Δευτέρα και καλή Σαρακοστή!!




-----



Ελπίζουμε να σας άρεσε και αυτό το άρθρο! Μην διστάσετε να μας κάνετε tag στα social media με τις δικές σας δημιουργίες!

 Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας!

 

Υ.Γ.: Τα δικαιώματα των κειμένων και κάποιες από τις εικόνες καλύπτονται νομικά! Αν χρειάζεστε κάποιο απόσπασμα από ένα άρθρο, επικοινωνήστε μαζί μας με ένα προσωπικό μήνυμα!

Copyrights: Katerina Kouki & Georgia Tzortzatou, Art & Stardust 2024

0 Σχόλια