Απόκριες 2021!

Γεια σας!

Είμαστε οι Κατερίνα και Γεωργία και για σήμερα σας έχουμε ετοιμάσει δυο προτάσεις για το πώς να ντυθείτε αποκριάτικα με εύκολα και οικονομικά με πράγματα που έχετε στο σπίτι σας! Οι ιδέες ισχύουν και για μικρούς και για μεγάλους, αρκεί να έχετε φαντασία και διάθεση! 


Κεντρική εικόνα Απόκριες 2021!


Επιλέξαμε λοιπόν να σας δείξουμε τρεις διαφορετικές ιδέες χρησιμοποιώντας ρούχα από την ντουλάπα μας, διάφορα ρετάλια υφασμάτων και αποκριάτικα αξεσουάρ.



----



Κατερίνα:

Για φέτος τις απόκριες επέλεξα να δημιουργήσω ένα ντύσιμο εμπνευσμένο από την Arwen (Άργουεν) από την πολυαγαπημένη επιτυχία του Tolkien, Lord of the Rings (Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών)!


Έμπνευση απο Arwen!

DIY Κατερίνα 2021!

Γι αυτό το ντύσιμο συνδύασα ένα μάξι λιλά αμάνικο φόρεμα τύπου αρχαιοελληνικό και για το λευκό σάλι χρησιμοποίησα ένα ρετάλι λευκό σιφόν ύφασμα.


Λεπτομέριες απο αποκριάτικη στολή!Μέρος 1!

Για αξεσουάρ επέλεξα μία τιάρα (circlet) την οποία έφτιαξα για άλλο πρότζεκτ αλλά ταίριαζε άψογα και στο συγκεκριμένο ντύσιμο και έφτιαξα ένα σετ μυτερών αυτιών ξωτικού.


Έμπνευση απο το Evenstar!

DIY Evenstar!

Αλλά το κορυφαίο αξεσουάρ ήταν φυσικά το διάσημο Evenstar από την ταινία το οποίο έφτιαξα πριν από κάποια χρόνια και σήμερα βρήκε για πρώτη φορά την ακριβή του χρήση!




Γεωργία:

Για τις απόκριες του 2021 αποφάσισα να σας προτείνω μια εύκολη στολή με ρούχα που έχω στην ντουλάπα μου και τα φοράω και στην καθημερινότητα μου. Αυτό που κάνει τη διαφορά και ταιριάζει σε αυτή τη χρονική στιγμή είναι η φούστα από τούλι με πυκνή πλέξη και τα αξεσουάρ.


Απόκριες 2021!Μέρος 2!

Η στολή που έφτιαξα είναι γάτα, αλλά με την αλλαγή ενός αξεσουάρ μπορεί να γίνει και μάγισσα.

 

Αξεσουάρ για αποκριάτικη στολή! 





Αξεσουάρ για αποκριάτικη στολή!

Τα αξεσουάρ που επέλεξα είναι μια μάσκα που να ταιριάζει με το υπόλοιπο σύνολο και δυο κολιέ με πέρλες. Η μάσκα ταιριάζει περισσότερο με την στολή της μάγισσας, ενώ οι πέρλες δείχνουν ωραίες για περιλαίμιο στη στολή της γάτας.
Στα αξεσουάρ επίσης ανήκει και η στέκα με τα αυτάκια της γάτας, αλλά και το καπέλο της.
 
 
Απόκριες 2021! Παπούτσια για χορό! 
Για το τέλος σας άφησα τα παπούτσια που διάλεξα να συνδυάσω με το σετ. Επέλεξα χαμηλά αλλά κομψά παπούτσια, γιατί σίγουρα κάθε χρόνο τις αποκριές χορεύουμε και καλό θα ήταν να μην μας ενοχλούν τα παπούτσια.



-----



Σας ευχόμαστε καλή Σαρακοστή!



-----


Ελπίζουμε να σας άρεσε αυτό το άρθρο!

 Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας!

 


Υ.Γ.: Τα δικαιώματα των κειμένων και κάποιες από τις εικόνες καλύπτονται νομικά! Αν χρειάζεστε κάποιο απόσπασμα από ένα άρθρο, επικοινωνήστε μαζί μας με ένα προσωπικό μήνυμα!


Copyrights: Georgia Tzortzatou & Katerina Kouki, Art & Stardust 2021

0 Σχόλια