Βιβλιο-αγορές για το Καλοκαίρι!

 Γεια σας,

είμαι η Γεωργία και σε αυτό το άρθρο θα σας δείξω τα τρία βιβλία που επέλεξα απο τις εκδόσεις Ψυχογιός για το καλοκαίρι και τις διακοπές.

Γενικά διαβάζω πολλά βιβλία όλη τη χρονιά, αλλά το καλοκαίρι που είναι οι διακοπές επιλέγω μερικά που θα βάλω στη βαλίτσα μου για να περάσω τις μέρες μου ήρεμα, με όμορφες ιστορίες που θα με μάθουν ακόμα περισσότερα πράγματα και θα με βοηθήσουν να χαλαρώσω και να ταξιδέψω σε νέα μέρη και  περιπέτειες.

Τα βιβλία που θα σας μιλήσω για αυτά σήμερα τα άκουσα σαν πρόταση απο τον αγαπημένο μου ραδιοφωνικό σταθμό το πρωί που ξεκινούσα για τη δουλειά. Μόλις άκουγα την πρόταση του ραδιοφωνικού παραγωγού, έβγαζα κατευθείαν το κινητό μου και σημείωνα το βιβλίο, το οποίο θα έψαχνα σίγουρα μετά τη δουλειά και τέλος θα το σημείωνα σε λίστα για να το αποκτήσω σύντομα... Αν και έτσι μαζεύτηκαν πολλά και ήταν δύσκολο να τα παίρνω την ίδια στιγμή που τα ήθελα.

Τα τρία βιβλία που διάλεξα για το καλοκαίρι του 2021 είναι απο τις εκδόσεις Ψυχογιός!

Η Ψυχή του Πέτρινου Σπιτιού!
 
 Το πρώτο βιβλίο είναι "Η Ψυχή Του Πέτρινου Σπιτιού", απο την συγγραφέα Φάνη Πανταζή. Το βιβλίο αυτό μας μιλάει για ένα μεγάλο έρωτα, που έχει τις ρίζες του στο παρελθόν και προσπαθεί να βρει δικαίωση. Επιπλέον, το βιβλίο αυτό αναφέρετε και στην μητρική αγάπη που προστατεύει πέρα απο κάθε πρόβλημα, ακόμα και το θάνατο.

Κρυφές Ζωές!Εκδόσεις Ψυχογιός!

Το δεύτερο βιβλίο είναι "Κρυφές Ζωές", απο τον συγγραφέα ΄Αλεξ Κριστόφι. Το βιβλίο αυτό αναφέρεται σε μια ερωτική, συγκινητική ιστορία, που οι ήρωες έζησαν στην δύσκολη εποχή του 20ου αιώνα στην Ευρώπη.

Το κορίτσι που διψούσε για εκδίκηση!


και τέλος, το τρίτο βιβλίο είναι " Το Κορίτσι που Διψούσε για Εκδίκηση", απο το συγγραφέα Ντάβιντ Λάγκερκραντζ. Το βιβλίο αυτό το διάλεξα, για τον τίτλο του και βλέποντας το οπισθόφυλλο το διάλεξα για να προσθέσω στα βιβλία που διαβάζω και κάτι διαφορετικό. Αναφέρεται σε μια έντονη ιστορία για την κακοποίηση, τα προβλήματα τιμής και το άσχημο παρελθόν της ηρωίδας.

Δωράκι απο εκδόσεις Ψυχογιός!

Τέλος, θα ήθελα να σας αναφέρω οτι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη απο την εξυπηρέτιση στη σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός και πολύ χαρούμενη για το δωράκι που βρήκα μέσα στο δέμα μου, το οποίο είναι μια τσάντα μεταφοράς βιβλίου.



Ελπίζουμε να σας άρεσε και αυτό το άρθρο!

 Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας!

 


Υ.Γ.: Τα δικαιώματα των κειμένων και κάποιες από τις εικόνες καλύπτονται νομικά! Αν χρειάζεστε κάποιο απόσπασμα από ένα άρθρο, επικοινωνήστε μαζί μας με ένα προσωπικό μήνυμα!


Copyrights: Georgia Tzortzatou, Art & Stardust 2021


0 Σχόλια