Milkshake Κεράσι με μπισκότα Oreo

Γεια σας!

Είμαι η Κατερίνα και για σήμερα σας εχω ετοιμάσει μια μοναδική συνταγή για το απόλυτο μιλκσέικ του καλοκαιριού! Κεράσι με μπισκότα Oreo!

Συνταγή για Milkshake  Κεράσι!


Τα κεράσια έχουν τεράστια θρεπτική αξία και βοηθούν στην καλη λειτουργία του οργανισμού καθώς έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο, ασβέστιο και βιταμίνη C.


Πριν αρχίσουμε, να επισημάνω ότι το άρθρο ΔΕΝ είναι sponsored, αλλά κάθε σπόνσορας είναι καλοδεχούμενος αν θέλετε να στηρίξετε την προσπάθειά μας.


----


Ας δούμε πρώτα τα υλικά (για 2 μερίδες):

Milkshake Κεράσι υλικά.

• 4-5 μπισκότα Oreo Original

• 1 χούφτα (5-6) παγάκια (ανάλογα ποσο κρύο θέλετε το μιλκσέικ σας)

• 13-14 κεράσια (κατά προτίμηση μεγάλα ή μεσαία και καλά γινομένα ώστε να είναι γλυκά)

• 100ml κρέμα γάλακτος (πλήρης)

• 133ml γάλα μπουκαλιού (πλήρες)

• 16γρ ζάχαρη




Εκτέλεση:

Κεράσια για Milkshake Κεράσι!

Αρχικά, πλένουμε τα κεράσια καλά. Τα κόβουμε όλα στην μέση και αφαιρούμε τα κουκούτσια (μην τα πετάξετε. Δείτε στο τέλος γιατί.). Προσέξτε να τα αφαιρέσετε όλα!


Βήμα Δεύτερο Milkshake Κεράσι.


Προσθέστε όλα τα υλικά εκτός από τα μπισκότα στο μούλτι ή σε μίξερ και χτυπήστε τα καλά.


Θρυμματίζουμε τα μπισκότα Oreo

Έπειτα, θρυμματίστε τα μπισκότα με τα χέρια σας και κρατήστε κάποια κομμάτια στην άκρη για το γαρνίρισμα.


Μείγμα Milkshake Κεράσι.

Προσθέστε τα μπισκότα στο μιλκσέιλ και ανακατέψτε.


Στολισμός με μπισκότα Oreo!

Τέλος, σερβίρετε σε ποτήρι και γαρνίρετε με τα υπόλοιπα μπισκότα. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και ολόκληρο μπισκότο, πουράκι ή οτιδήποτε άλλο τραβάει η όρεξη σας!


----


Και το μιλκσέικ σας είναι έτοιμο να το απολαύσετε! Καλή σας όρεξη!


Milkshake Κεράσι-Oreo!


----


Ελπίζω να μην ξεχάσατε τα κουκούτσια;; Μα φυσικά και όχι! Όσων αφορά τα κουκούτσια λοιπόν, μην τα πετάξετε στα σκουπίδια! Αφήστε τα κοντά σε ένα παράθυρο να ξεραθούν καλά. Αφού ξεραθούν, σπάστε τα προσεκτικά με έναν κόφτη και βγάλτε από το εσωτερικό τους σπόρους της κερασιάς. Κρατήστε του σε ένα σακουλάκι σε ξηρό μέρος μέχρι την επόμενη Άνοιξη και οταν έρθει, πηγαίντε σε ένα βουνό της περιοχής σας (μέχρι 800 μέτρα υψόμετρο) και φυτέψτε τα στο έδαφος αραιά μεταξύ τους και προσθέστε λίγο νεράκι. Αφήστε την φύση να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα και σε μερικά χρόνια μπορεί τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας να παίζουν κάτω από μερικά από τα πιο όμορφα ανθοφόρα δέντρα που έχουν δει ποτέ! Δώστε την ευκαιρία στην φύση να ανακάμψει μετά από όλες αυτές τις πυρκαγιές που έχει υποστεί! Μια μέρα θα νοιώσετε περήφανοι γι αυτο και οι μετέπειτα γενιές θα μας ευγνωμονούν!


----


Ελπίζουμε να σας άρεσε αυτή η χειροτεχνία! Θα χαρούμε πολύ να διαβάσουμε τα σχόλια σας και να συζητήσουμε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε. Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να βλέπετε τα τελευταία νέα μας. Κάντε μας ταγκ για να δούμε τις δικές σας κατασκευές!


Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξή σας!



----



Υ.Γ: Τα δικαιώματα των κειμένων και κάποιες από τις εικόνες καλύπτονται νομικά! Αν χρειάζεστε κάποιο απόσπασμα από ένα άρθρο, Επικοινωνήστε μαζί μας με ένα προσωπικό μήνυμα!



Copyrights: Katerina Kouki, Art & Stardust 2021

0 Σχόλια