DIY Κοσμηματοθήκη με...γυαλιά θάλασσας

Γεια σας!


Κατερίνα εδώ και μιας και η θερμοκρασία έχει φτάσει στα ύψη, αυτό το διάστημα θα σας δείξουμε εύκολες και γρήγορες κατασκευές. Σήμερα λοιπόν θα σας δείξω πώς να φτιάξετε μία μπιζουτιέρα/κοσμηματοθήκη με γυαλιά θάλασσας μέσα σε 15-20 λεπτά το πολύ!




-----



Υλικά που θα χρειαστείτε:


•Πιστόλι θερμόκολλας και στικς κόλλας

•Ένα κουτί στο σχήμα που θέλετε να έχει η κοσμηματοθήκη 

•Γυαλιά θάλασσας σε διάφορα χρώματα της αρεσκείας σας

•Διάφανη μεμβράνη κουζίνας/σελοφάν

•Ψαλίδι





-----




ΒΉΜΑ 1:



Τυλίξτε με την μεμβράνη το κουτί που επιλέξατε. Τυλίξτε ξεχωριστά την βάση και το καπάκι. Φροντίστε το περίσσευμα της μεμβράνης της βάσης να καταλήγει μέσα στην βάση και το περίσσευμα του καπακιού να καταλήγει στο κάτω μέρος του ώστε να έχετε λείες επιφάνειες (σημαντικό!!).







ΒΉΜΑ 2:


Ξεκινήστε από τον πάτο της βάσης. Αρχίστε σιγά σιγά να απλώνεται μια χοντρή στρώση θερμόκολλας. Ακουμπήστε τα γυαλιά πάνω να καλύψουν όσο το δυνατόν περισσότερα κενά και πιέστε τα με το δάχτυλο σας να μπουν κατά το ήμισυ μέσα στην κόλλα.




Καλύψτε όλη τη βάση με κόλλα και γυαλιά εκτός από το εσωτερικό. Καλύψτε και όλο το πάνω μέρος του καπακιού. Είναι σημαντικό να ενωθούν όλες οι γωνίες για να γίνει ενιαίο το κάθε κομμάτι.







ΒΉΜΑ 3:


Τέλος, ανοίξτε την μεμβράνη και προσεκτικά αφαιρέστε τα κομμάτια του κουτιού για να ελευθερωθεί η κατασκευή. Ότι περισσεύει από την μεμβράνη κόψτε το με το ψαλίδι και περάστε μια λεπτή στρώση κόλλας γύρω γύρω στις άκρες για να είναι λείες.




-----




Και η κοσμηματοθήκη σας είναι έτοιμη! Να έχετε καλές και δημιουργικές διακοπές!




-----



Ελπίζουμε να σας άρεσε και αυτό το άρθρο!

 Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας!

 

Υ.Γ.: Τα δικαιώματα των κειμένων και κάποιες από τις εικόνες καλύπτονται νομικά! Αν χρειάζεστε κάποιο απόσπασμα από ένα άρθρο, επικοινωνήστε μαζί μας με ένα προσωπικό μήνυμα!

Copyrights: Katerina Kouki, Art & Stardust 2022


0 Σχόλια