CHRISTMAS DIY: Γιρλάντα

Γεια σας!


Είμαι η Κατερίνα και φυσικά ετοίμασα άλλη μια Χριστουγεννιάτικη κατασκευή! Σήμερα θα φτιάξουμε την διάσημη γιρλάντα με τα Χριστουγεννιάτικα δεντράκια του Pinterest!


Αυτή η κατασκευή είναι κατάλληλη και για παιδιά εκτός από το στάδιο της κυανοακρυλικής κόλλας αλλά μπορείτε να την αντικαταστήσετε με κόλλα χειροτεχνίας. 



Υλικά που θα χρειαστείτε:


Χαρτί ή χαρτόνι πράσινο

•Ψαλίδι

•Διαβήτη

•Κόλλα στιγμής (Logo ή άλλη)

•Νήμα λινάτσα

•Πράσινο μαρκαδόρο (πιο σκούρο από το χαρτί)

•Βερνίκι νυχιών (χρυσό γυαλιστερό, και φούξια ή κόκκινο γκλίτερ)


---



ΒΉΜΑ 1:


Πάρτε το χαρτί και σχεδιάστε και κόψτε 3 κύκλους για το κάθε δεντράκι. Οι παραπάνω μετρήσεις είναι η ακτίνα του κάθε κύκλου. Αν αυτές οι διαστάσεις σας δυσκολέψουν ή θέλετε μεγαλύτερα δεντράκια, διπλασιάστε ή τριπλασιάστε τα νούμερα.




ΒΉΜΑ 2 (Προαιρετικό):

Στην συνέχεια, πάρτε τον μαρκαδόρο και σχεδιάστε πολλές ακτίνες στην μια πλευρά του κύκλου (κλαδιά). Αν θέλετε μπορείτε να προσπεράσετε το συγκεκριμένο βήμα.




ΒΉΜΑ 3:

Γυρίστε τον κάθε κύκλο από την άλλη πλευρά και σχεδιάστε γραμμές όπως φαίνεται στην φώτο. Όπου υπάρχει μονοκόμματη γραμμή, διπλώστε προς την πλευρά με τα κλαδιά, και όπου υπάρχει διακεκομμένη γραμμή διπλώστε προς τα μέσα.


Κλείστε καλά τον κύκλο ώστε να δημιουργηθεί ένα "αστεράκι" ή "ομπρέλα" ας το πούμε.


Εφαρμόστε λίγη κόλλα στην κορυφή του κάθε κύκλου και κολλήστε στο κέντρο του τον αμέσως μικρότερο κύκλο μέχρι να σχηματιστεί το δέντρο.




ΒΉΜΑ 4:


Και φτάσαμε στην διακόσμηση! Πρώτα περάστε τις άκρες των κλαδιών με το χρυσό βερνίκι νυχιών (ή με άσπρο για χιόνι). Έπειτα δημιουργήστε μπαλίτσες με το βερνίκι νυχιών γκλίτερ και αφήστε τα δεντράκια στην άκρη να στεγνώσουν.




ΒΉΜΑ 5:


Πάρτε το νήμα και κόψτε ένα κομμάτι ανάλογα πόσο μεγάλη θέλετε την γιρλάντα. Κάντε από μια θηλιά στην κάθε άκρη για να μπορεί να κρεμαστεί στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας ή όπου αλλού θέλετε.



Τέλος, μετρήστε ίσες αποστάσεις στο νήμα και κολλήστε την κορυφή από το κάθε δεντράκι.


----


Και η γιρλάντα είναι έτοιμη!



----


Ελπίζουμε να σας άρεσε και αυτό το άρθρο!

 Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας!

 

Υ.Γ.: Τα δικαιώματα των κειμένων και κάποιες από τις εικόνες καλύπτονται νομικά! Αν χρειάζεστε κάποιο απόσπασμα από ένα άρθρο, επικοινωνήστε μαζί μας με ένα προσωπικό μήνυμα!

Copyrights: Katerina Kouki, Art & Stardust 2022

0 Σχόλια