DIY Christmas Tree Earrings

Γεια σας!

Είμαι η Κατερίνα και μιας και έρχονται τα Χριστούγεννα, σήμερα θα φτιάξουμε την πρώτη μας Χριστουγεννιάτικη κατασκευή! Επιστρέφουμε λοιπόν με άλλο ένα κόσμημα και συγκεκριμένα Σκουλαρίκια Χριστουγεννιάτικο Δέντρο με γυαλιά θάλασσας!



Η κατασκευή τους είναι πανεύκολη και θα είναι έτοιμα σε μόλις 10 λεπτά!

Αυτή η κατασκευή ΔΕΝ είναι για παιδιά καθώς στα υλικά περιλαμβάνονται εργαλεία και ισχυρή κόλλα στιγμής (κυανοακρυλική ένωση).


----



Υλικά που θα χρειαστείτε:



• Κόλλα στιγμής (χρησιμοποίησα την Logo Gel)
• Γυαλιά θάλασσας σε διάφορα μεγέθη σε τριγωνικό σχήμα (6 πράσινα για τα κλαδιά και 2 καφέ για τον κορμό)
• Χρωματιστά στρας με επίπεδη πλάτη
• Κόφτη
• Μυτοτσίμπιδο
• Σύρμα ασημί
• 2 γάντζους για σκουλαρίκια






----






ΒΉΜΑ 1:


Αρχικά επιλέξτε από 3 πράσινα τρίγωνα γυαλιά για το κάθε σκουλαρίκι και από 1 καφέ γυαλί για τον κορμό. Προσέξτε τα τρίγωνα να έχουν τρία διαφορετικά μεγέθη με το ένα λίγο μεγαλύτερο απο το άλλο.



Απλώστε ελάχιστη κόλλα στο πάνω μέρος του κορμού και κολλήστε το πρώτο τρίγωνο. Στην συνέχεια, κολλήστε το αμέσως μικρότερο τρίγωνο στην πάνω γωνία του, και τέλος το τρίγωνο της κορυφής ώστε να σχηματιστεί ένα δεντράκι.





ΒΉΜΑ 2:


Για τα στολίδια, ρίξτε ίσα ίσα λίγη κόλλα στο κάθε σημείο που θέλετε να μπει το στολίδι και κολλήστε στρας.






ΒΉΜΑ 3:


Έπειτα, πάρτε το σύρμα και τα εργαλεία και φτιάξτε έναν σύνδεσμο από όπου θα κρεμαστούν οι γάντζοι. Προσθέστε κόλλα στην πίσω πλευρά στο πάνω μέρος της κορυφής του δέντρου, και κολλήστε την μία πλευρά του συνδέσμου. Με την βοήθεια του μυτοτσίμπιδου ενώστε τον σύνδεσμο με τον γάντζο.





----


Και τα σκουλαρίκια σας είναι έτοιμα!



-----



🎄 ΚΑΛΈΣ ΓΙΟΡΤΈΣ 🎄


-----


Ελπίζουμε να σας άρεσε και αυτό το άρθρο!

 Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας!

 

Υ.Γ.: Τα δικαιώματα των κειμένων και κάποιες από τις εικόνες καλύπτονται νομικά! Αν χρειάζεστε κάποιο απόσπασμα από ένα άρθρο, επικοινωνήστε μαζί μας με ένα προσωπικό μήνυμα!

Copyrights: Katerina Kouki, Art & Stardust 2022

0 Σχόλια