Mermay: Φωτογραφικό κολάζ!

 Γεια σας! 

Είμαι η Γεωργία και πρόσφατα ανακάλυψα το "Mermay", μια νέα μόδα για το μήνα Μάιο, ο οποίος είναι αφιερωμένος στις γοργόνες. Συνήθως για αυτή τη θεματική ενότητα, βλέπουμε κολάζ φωτογραφιών, ζωγραφιές και σχέδια, ιστορίες με διάσημες γοργόνες, ιδέες διακόσμησης για πάρτι, αλλά και χώρους του σπιτιού.

Στο άρθρο αυτό θα σας δώσω μερικές ιδέες για κολάζ φωτογραφιών. Αν και δεν προλαβαίνω μια φωτογραφία κάθε μέρα θα σας προτείνω δυο την εβδομάδα, τις οποίες τράβηξα πρόσφατα ή είχα απο παλιά στο αρχείο μου. Κανονικά οι φωτογραφίες αυτές τοποθετούνται στο  κολάζ την κατάλληλη μέρα, αλλά λόγο του άρθρου θα τις δείτε όλες μαζί!

Αυτό το κολάζ δεν ταιριάζει μόνο στο θέμα του "Mermay", αλλά είναι και μια ωραία ιδέα να φτιάξουμε τις αναμνήσεις μας, είτε διαδικτυακά είτε αυτό το κολάζ να το εκτυπώσουμε και να το τοποθετήσουμε σε κορνίζα ή κάδρο για τον τοίχο. Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε και άλλα θέματα, όπως το χειμώνα, αναμνήσεις με την οικογένεια, φύση και διάφορα άλλα.

Επίσης αυτά τα κολάζ είναι μια ωραία ιδέα ώστε να μην χάνεται την έμπνευση σας και να φτιάχνετε συνέχεια νέα πράγματα.

Mermay!
Ας ξεκινήσουμε φτιάχνοντας το πρόγραμμα φωτογραφιών.

 2/5/2023 Φάρος

6/5/2023 Αστερίας

9/5/2023 Αντηλιακό

13/5/2023 Ομπρέλες παραλίας

16/5/2023 Πλοίο

20/5/2023 Βότσαλα ή Άμμο

24/5/2023 Κύμα

30/5/2023 Θάλασσα

Τέλος, το κολάζ με τις φωτογραφίες που έχουμε βγάλει, είναι κάπως έτσι... όπως έχουμε επιλέξει να το φτιάξουμε και με τα χρώματα που θέλουμε.

Φωτογραφικό κολάζ!

Ελπίζουμε να σας άρεσε αυτό το άρθρο!Τα λέμε σύντομα.

Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξή σας!


---


Υ.Γ: Τα δικαιώματα των κειμένων και των εικόνων καλύπτονται νομικά! Αν χρειάζεστε κάποιο απόσπασμα από ένα άρθρο, επικοινωνήστε μαζί μας με ένα προσωπικό μήνυμα!


---


Copyrights: Georgia Tzortzatou, Art & Stardust




0 Σχόλια