DIY: Αυτοκόλλητα

Γεια σας!


Είμαι η Κατερίνα και για σήμερα σας έχω ετοιμάσει κάτι πανεύκολο, γρήγορο, και ιδανικό ακόμα και για τους μικρούς μας φίλους! Θα φτιάξουμε χειροποίητα Αυτοκόλλητα! Μα θα αναρωτηθείτε, "Γίνεται αυτο;;" Φυσικά και γίνεται και η όλη διαδικασία είναι "αστεία".




----


ΥΛΙΚΆ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊΤΕ:



• Χαρτί
• Μολύβι
• Ψαλίδι
• Ξυλομπογιές ή μαρκαδόρους
• Μαρκαδοράκι μαύρο (χρησιμοποίησα το Sakura PIGMA Micron)
• Λαδόκολλα
• Σελοτέιπ ή διάφανη κολλητική ταινία ή διάφανο αυτοκόλλητο ντυσίματος βιβλίων



-----



ΒΉΜΑ 1:




Αρχικά, πάρτε το μολύβι και κάντε ένα γρήγορο σκίτσο για το αυτοκόλλητο. Μόλις είστε ευχαριστημένοι με το σχέδιο/ιδέα, πάρτε το μαύρο μαρκαδοράκι και ζωγραφίστε πάνω από όλες τις γραμμές. Αν το σκίτσο έχει ατέλειες από το μολύβι, χρησιμοποιήστε τώρα μια γόμα για να σβήσετε τις μολυβιές. Έπειτα, χρωματήστε το εσωτερικό με τα χρώματα που επιθυμείτε. 
(Τιπ: Δεν χρειάζεται να ζωγραφίσετε αν δεν μπορείτε. Μπορείτε απλά να τυπώσετε από έναν υπολογιστή το σχέδιο που θέλετε σε χαρτί. Μπορείτε να "παίξετε" με το μέγεθος.)



Μόλις τελειώσετε (ή εκτυπώσετε) το σχέδιο, κόψτε το περιμετρικά αφήνοντας ένα κενό περίγραμμα ώστε να πάρει την μορφή αυτοκόλλητου και να σας διευκολύνει στο κόψιμο.






ΒΉΜΑ 2:


Στην συνέχεια, πάρτε τη λαδόκολλα. Κόψτε όσο Σελοτέιπ ή Ταινία ή Διάφανο Αυτοκόλλητο χρειάζεται για το μέγεθος του σχεδίου και κολλήστε το στην λαδόκολλα. Τοποθετήστε το σχέδιο στο κέντρο (να υπάρχει κενό γύρω γύρω). Κόψτε πάλι ίδιο μέγεθος Σελοτέιπ κλπ και κολλήστε το πάνω στο σχέδιο. Και τέλος, κόψτε περιμετρικά το σχέδιο αφήνοντας πάλι ένα έξτρα κενό περίγραμμα.



----



Και τα αυτοκόλλητα είναι έτοιμα!! Απλά αφαιρέστε την λαδόκολλα και είναι έτοιμο για χρήση! Είναι ένας όμορφος και εύκολος τρόπος να φτιάξετε αυτοκόλλητα ακριβώς όπως τα θέλετε ή ακόμα και τις ζωγραφιές των παιδιών/εγγονιών/ανηψιών σας!





-----



Ελπίζουμε να σας άρεσε και αυτό το άρθρο! Μην διστάσετε να μας κάνετε tag στα social media με τις δικές σας δημιουργίες!

 Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας!

 

Υ.Γ.: Τα δικαιώματα των κειμένων και κάποιες από τις εικόνες καλύπτονται νομικά! Αν χρειάζεστε κάποιο απόσπασμα από ένα άρθρο, επικοινωνήστε μαζί μας με ένα προσωπικό μήνυμα!

Copyrights: Katerina Kouki, Art & Stardust 2024

0 Σχόλια