Τι θα διαβάσουμε το καλοκαίρι...

 Γεια σας,

είμαι η Γεωργία και ετοιμάζομαι για το καλοκαίρι. Έχω πάρει ήδη τα αντηλιακά μου, ψάχνω μέρος για διακοπές και φυσικά έχω πάρει ήδη τα βιβλία που θέλω να διαβάσω τους καλοκαιρινούς μήνες.

Βιβλία για το καλοκαίρι!

Και πως έγινε και αυτή τη φορά και πήρα όλα τα βιβλία απο τις εκδόσεις Ψυχογιός... Θα τα δείτε παρακάτω...

Νουρίν, Εκδόσεις Ψυχογιός, Μαρία Τζιρίτα
Επέλεξα, το "Νουρίν" απο την Μαρία Τζιρίτα και τις εκδόσεις Ψυχογιός. Είναι ένα βιβλίο που το έβλεπα συνέχεια μπροστά μου, όπου κι αν πήγαινα, αλλά δεν το επέλεγα. Τελικά το πήρα πρόσφατα και ανυπομονώ να το διαβάσω. Είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία. Απο την Σύρο στην Αιθιοπία, για μένα είναι ένα καινούργιο ταξίδι σε νέα μέρη. Μια ιστορία αρκετά συγκινητική και με αγωνία, ώστε να τα καταφέρει η αγάπη και να βγει μπροστά, μέσα απο πολλά προβλήματα και τον κοινωνικό ρατσισμό.
Το Τραγούδι της Αννέτας,Δήμητρα Ιωάννου

Το δεύτερο βιβλίο είναι "Το Τραγούδι της Αννέτας", της Δήμητρας Ιωάννου και τις εκδόσεις Ψυχογιός. Ένα μυθιστόρημα στο σήμερα και στο παρελθόν, τον 17ο αιώνα. Γεμάτο αγωνία και έρωτα. Είναι ένα όμορφο μυθιστόρημα που σε γεμίζει με πολλά συναισθήματα, με ωραία πλοκή και στις δυο ιστορίες που στο τέλος δένονται πολύ ωραία μεταξύ τους. Θα είναι μια όμορφη παρέα για το καλοκαίρι.

Ιφιγένεια Τέκου, Ο Άντρας με τις Κούκλες

Το τρίτο βιβλίο είναι "Ο Άντρας με τις Κούκλες", απο την συγγραφέα Ιφιγένεια Τέκου και τις εκδόσεις Ψυχογιός. Το επέλεξα γιατί μου τράβηξε την προσοχή ο τίτλος του. Η ιστορία διαδραματίζεται το 1948, τα δύσκολα χρόνια μετά το τέλος του πολέμου. Ένα μυθιστόρημα με ωραία πλοκή, απρόσμενες εξελίξεις, γεμάτο απο έρωτα, προδοσία, εκδίκηση και δικαιοσύνη. Θα ακολουθήσουμε την ηρωίδα του βιβλίου, Αλεμίνα, στην Ιταλία και θα δούμε την ζωή της, αλλά και έναν άντρα που δολοφονεί τους δωσίλογους συνεργάτες των Γερμανών και πως οι δυο ιστορίες αυτών των ανθρώπων ενώνονται με κάποιο τρόπο. Άλλο ένα ταξίδι, για μένα, που ανυπομονώ να διαβάσω.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο και να σας έδωσα μερικές ιδέες για διάβασμα.

 Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας!

Υ.Γ.: Τα δικαιώματα των κειμένων και κάποιες από τις εικόνες καλύπτονται νομικά! Αν χρειάζεστε κάποιο απόσπασμα από ένα άρθρο, επικοινωνήστε μαζί μας με ένα προσωπικό μήνυμα!

0 Σχόλια