Ανακαίνιση και κοσμήματα!

 Γεια σας,

είμαι η Γεωργία και απο τον Μάιο ξεκίνησα μια μικρή ανακαίνιση στο σπίτι. 

Άρχισα απο το σαλόνι, μετά στο χολ και την κουζίνα και αργότερα στο μπάνιο και το δωμάτιο. Βάψιμο, καθάρισμα, ξεκαθάρισμα παλιών επίπλων, ταξινόμηση νέων και τοποθέτηση αντικειμένων και διακοσμητικών.

Επειδή το σπίτι είναι μικρό, αυτό που χρειάζομαι είναι περισσότεροι χώροι αποθήκευσης και έξυπνες λύσεις ταξινόμησης. Για το λόγο αυτό, μετά απο σκέψη για την αποθήκευση των κοσμημάτων μου, ειδικά αυτά για το λαιμό, αποφάσισα να φτιάξω ένα πάνελ.


Πάνελ για κοσμήματα!
Βρήκα ένα ξύλινο πλαίσιο, κόλλησα γέμιση απο μαξιλάρια, σαν σφουγγάρι και το έντυσα με ένα ύφασμα της επιλογής μου, το οποίο να ταιριάζει στην νέα διακόσμηση του δωματίου και έβαλα μια αλυσίδα στο πίσω μέρος για να μπορώ να το κρεμάσω στον τοίχο.

Το ύφασμα που επέλεξα είναι βελούδο σε χρώμα ώχρα. Για να μπορώ να στερεώσω τα κοσμήματα θα τα κρεμάω σε καρφίτσες. 

Αλυσίδα για το πάνελ κοσμημάτων

Επειδή δεν ήθελα τις απλές καρφίτσες ή τις πολύ λεπτές της ραπτικής, έψαξα στο διαδίκτυο πιο χοντρές καρφίτσες με κάποιο σχέδιο στην κεφαλή τους.

Σίγουρα αυτή η κατασκευή δεν είναι για τα πιο βαρεία και μεγάλα κοσμήματα, αλλά με βολεύει αρκετά με τα πιο μικρά, κομψά, καθημερινά. Τα οποία θέλω να τα βλέπω κατευθείαν και να τα φοράω.

Για τα σκουλαρίκια και τα δαχτυλίδια όμως δεν έχω σκεφτεί ακόμα κάποιο τρόπο αποθήκευσης. Μέχρι τώρα τα έχω σε διάφανα κουτιά με συρταράκια, τα οποία δεν ταιριάζουν στη νέα διακόσμηση του δωματίου. Σκέφτομαι ίσως ξύλινα κουτιά ή κάποια πιατέλα ή μικρά κουτάκια σε boho ύφος.

Ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο. 

Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας! Τα λέμε σύντομα!

Γεια σας!

Υ.Γ.: Τα δικαιώματα των κειμένων και κάποιες από τις εικόνες καλύπτονται νομικά! Αν χρειάζεστε κάποιο απόσπασμα από ένα άρθρο, επικοινωνήστε μαζί μας με ένα προσωπικό μήνυμα!

0 Σχόλια