BACK TO SCHOOL: Calming Jar

 Γεια σας!


Είμαι η Κατερίνα και σήμερα έχουμε άλλη μια όμορφη και γρήγορη σχολική χειροτεχνία που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι! Θα φτιάξουμε ένα Βάζο Χαλάρωσης (calming jar). Όλοι ξέρουμε πόσο αγχωτική μπορεί να γίνει η επιστροφή των παιδιών στο σχολείο (ειδικά τα τελευταία χρόνια), τόσο για αυτά όσο και για τους γονείς. Αυτό το μικρό βάζο χαλάρωσης λοιπόν το οποίο χωράει άνετα και στην σχολική τσάντα, θα βοηθήσει τα παιδιά να έχουν μαζί τους κάτι όμορφο και χαλαρωτικό το οποίο μπορεί άνετα να λειτουργήσει και ως χειροτεχνία στην τάξη για την ώρα των καλλιτεχνικών!


!!!!!!!!ΠΡΟΣΟΧΗ: Το περιεχόμενο του δοχείου ΔΕΝ είναι ασφαλές για κατανάλωση. Για βρώσιμο περιεχόμενο, αντικαταστήστε την σκόνη Μίκα με βρώσιμη χρυσόσκονη και κάντε τον χρωματισμό του νερού με χρώματα ζαχαροπλαστικής. ΜΗΝ χρησιμοποιείστε κοχύλια και χάντρες.!!!!!!!!!


----



ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ:


•Μικρό βάζο ή μπουκάλι (γυάλινο ή πλαστικό)

•Μικρά κοχύλια και χάντρες (να χωράνε στο στόμιο του δοχείου)

•Μαρκαδόροι

•Ιριδίζουσα σκόνη Μίκα (mica powder)




------




ΒΗΜΑ 1:


Πάρτε πρώτα το βάζο/μπουκάλι και προσθέστε νερό μέχρι πάνω. Χρωματίστε το νερό με χρωματιστούς μαρκαδόρους της επιλογής σας.




ΒΗΜΑ 2:


Προσθέστε τα κοχύλια και τις χάντρες.



Προσθέστε και λίγη σκόνη Μίκα. Όσο περισσότερη προσθέσετε, τόσο περισσότερο θα θαμπώσει το νερό αλλά θα φαίνεται πιο έντονα το εφέ της. Αν θέλετε, μπορείτε να ρίξετε μόνο σκόνη Μίκα και χρυσόσκονη, ή ακόμα και λίγο Baby Oil ώστε οι φυσαλίδες να μένουν στο πάνω μέρος.




-----


Και το Βάζο Χαλάρωσης είναι έτοιμο!





------



Ελπίζουμε να σας άρεσε και αυτό το άρθρο! Μην διστάσετε να μας κάνετε tag στα social media με τις δικές σας δημιουργίες!

 Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας!

 

Υ.Γ.: Τα δικαιώματα των κειμένων και κάποιες από τις εικόνες καλύπτονται νομικά! Αν χρειάζεστε κάποιο απόσπασμα από ένα άρθρο, επικοινωνήστε μαζί μας με ένα προσωπικό μήνυμα!

Copyrights: Katerina Kouki, Art & Stardust 2024

0 Σχόλια