DIY Christmas Candle Stand

Γεια σας!


Είμαι η Κατερίνα και σήμερα θα σας δείξω πώς μπορείτε να φτιάξετε μια Χριστουγεννιάτικη βάση για κεριά ρεσό εύκολα και γρήγορα!


Αυτή η κατασκευή είναι ιδανική και για παιδιά υπό την επίβλεψη γονέα καθώς στα υλικά υπάρχει πιστόλι θερμόκολλας με το οποίο μπορεί να καούν. Αντ' αυτού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κόλλα χειροτεχνίας.



----



Υλικά που θα χρειαστείτε:


•Πιστόλι θερμόκολλας και στικ κόλλας
•Κεριά ρεσό
•Ξύλλο θαλάσσης με επίπεδη επιφάνεια
•Κουκουνάρια
•Διακοσμητικά
•Λευκό βερνίκι νυχιών
(Προαιρετικά) Χρυσό σπρέι και πινέλο


----


ΒΉΜΑ 1:

Αρχικά, αφού αφήστε λίγο την θερμόκολλα να ζεσταθεί, κολλήστε την γιρλάντα στην μια πλευρά του ξύλου. Μπορείτε είτε να απλώσετε κόλλα κατά μήκος του ξύλου είτε να βάλετε σε μερικά σημεία κατά μήκος. Προσέξτε η γιρλάντα να είναι μακριά από το σημείο που θα κάτσουν τα ρεσό για να μην αρπάξει φωτιά. Φροντίστε να μπει όσο το δυνατόν πιο χαμηλά.




ΒΉΜΑ 2:

Στην συνέχεια κολλήστε ριχτή την γιρλάντα με τις μπίλιες στην άλλη πλευρά του ξύλου.


Κολλήστε και διάφορα μικρά διακοσμητικά σε κάποια σημεία.




ΒΉΜΑ 3:


Έπειτα κολλήστε και τα κουκουνάρια σε διάφορα σημεία. Αν θέλετε, με το λευκό μανό βάψτε λευκές τις άκρες των κουκουναριών να μοιάζουν με χιονισμένα. Αν η επιφάνεια του ξύλου έχει κάποια ανώμαλα σημεία που να μην πατάνε καλά τα κεριά, απλώστε λίγη κόλλα ώστε να εξομαλυνθούν και ταυτόχρονα θα βοηθήσει στην σταθερότητα των ρεσό. (Δεν θα γλιστράνε.)
Σε αυτό το σημείο, προαιρετικά αν θέλετε μπορείτε να βάψετε με χρυσό σπρέι και πινέλο μερικά διάσπαρτα σημεία του ξύλου για μια πιο ιδιαίτερη και γιορτινή όψη!
Τέλος, ανάψτε τα ρεσό και η βάση είναι έτοιμη να διακοσμήσει και να ζεστάνει τον χώρο σας!


----











Σας ευχόμαστε
Καλά Χριστούγεννα!






Ελπίζουμε να σας άρεσε αυτή η χειροτεχνία! Θα χαρούμε πολύ να διαβάσουμε τα σχόλιά σας και να συζητήσουμε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε. Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να βλέπετε τα τελευταία νέα μας.


Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξή σας!



----



Υ.Γ: Τα δικαιώματα των κειμένων και κάποιες από τις εικόνες καλύπτονται νομικά! Αν χρειάζεστε κάποιο απόσπασμα από ένα άρθρο, επικοινωνήστε μαζί μας με ένα προσωπικό μήνυμα!



Copyrights: Katerina Kouki, Art & Stardust 2020

0 Σχόλια