Διασκέδαση με 10 ευρω!

Γεια σας!Λόγο της δύσκολης οικονομικής κατάστασης στη χώρα μας,τα χρήματα που παίρνουμε,τα δίνουμε συνήθως σε υποχρεώσεις του σπιτιού και της οικογένειας.Ελάχιστα μένουν για να περάσουμε καλά ή να πάρουμε κάτι που θέλουμε.Ο στόχος του άρθρου αυτού είναι να σας προτείνω μερικούς τρόπους διασκέδασης με 10 ευρώ.Μερικά απο αυτά τα έχω δοκιμάσει και όντος πέρασα καλά.Επίσης,κάποιες ιδέες θα είναι για αγορές.Ας ξεκινήσουμε...


1)Βάζουμε τα αθλητικά μας και όπου μας βγάλει!Περπάτημα ή τρέξιμο.Το έχω δοκιμάσει και με βοήθησε να γυμναστώ.Δεν έχει σημασία αν είναι μέσα στην γειτονιά ή μέσα στην πόλη ή πάνω στο βουνό ή δίπλα στη θάλασσα.Τα 10 ευρώ είναι καλό να τα έχετε μαζί σας για εισιτήρια στα μέσα μεταφοράς και για νερό ή χυμό ή καφέ,ακόμα και για κάποιο σνακ.Φυσικά το ίδιο ισχύει και με το ποδήλατο,αν έχετε,αρκεί να είστε προσεχτικοί.








2)Με τα 10 ευρώ,φυσικά και μπορείτε να πάτε για καφέ και μετά να φάτε και κάτι.Ένας καφές κοστίζει απο 2 ευρώ έως 4 ευρώ,ανάλογα άμα θέλετε να κάτσετε σε κάποιο μαγαζί.Επίσης,μπορείτε να φάτε ένα σουβλάκι,που κοστίζει περίπου 2 ευρώ.Για μια τέτοια έξοδο σας προτείνω να επιλέξετε ένα μέρος κοντά στο σπίτι σας ή να αν είναι πιο μακριά να πάρετε τα μέσα μεταφοράς.









3)Αν είναι καλοκαίρι,πάλι μπορείτε με τα μέσα μεταφοράς να πάτε στην παραλία για μπάνιο (μιλάω σίγουρα για την Αθήνα,που μένω και το έχω δοκιμάσει).Τα 10 ευρώ θα σας χρειαστούν για εισιτήρια και κάτι πρόχειρο να φάτε ή να πιείτε.
 4)Αν είναι χειμώνας σας προτείνω,μια βόλτα στο super market,να πάρετε κάποιο ρόφημα ή έτοιμες σούπες ή κεράσματα και ψάχνοντας στην βιβλιοθήκη σας μπορείτε να βρείτε βιβλία που δεν έχετε διαβάσει ή θέλετε να ξαναδιαβάσετε.Επίσης,να δείτε ταινίες και σειρές ή να καλέσετε φίλους σας και να παίξετε κάποιο επιτραπέζιο παιχνίδι.




5)Αν είσαι γυναίκα ίσως θα θες να αγοράσεις κάτι που να έχει να κάνει με το μακιγιάζ και την περιποίηση.Επέλεξε λοιπόν μια γνωστή,οικονομική,αλλά και καλή ποιοτικά εταιρία,όσον αφορά το μακιγιάζ και πάρε κάτι που να σου αρέσει πραγματικά και σίγουρα θα το φορέσεις,για παράδειγμα ένα κραγιόν κοστίζει 4 ευρώ.Αν θες κάποιον προϊόν περιποίησης δες στο ντουλάπι σου τι σου λείπει και πάρε κάτι σαν αυτό.








6)Αν θες να αγοράσεις κάτι σίγουρα επέλεξε ένα περιοδικό,που συνήθως κοστίζει 1,90 ή 3,90 ή 7,90,ανάλογα αν έχει και κάποιο δωράκι μέσα,ειδικά τα γυναικεία περιοδικά.Βέβαια αν είσαι άντρας ή γυναίκα επέλεξε απο τις προσφορές (σε κάποια βιβλιοπωλεία),ένα βιβλίο για να διαβάσεις.Έχω βρει βιβλία με 5 ευρώ ή σίγουρα με 9,90 ευρώ.







Αυτά είναι μερικές ιδέες,τις οποίες σας προτείνω.Με το ποσό των 10 ευρώ,έχω πάει επίσης, κινηματογράφο,σε συναυλία,για κρασί με την παρέα μου,γήπεδο ή επειδή είμαι γυναίκα έχω βρει σε προσφορά μπλούζες για καθημερινό ντύσιμο,οι οποίες έκαναν 2 ή 3 ευρώ η μια,που να είναι καλές ποιοτικά.
Αν θέλετε και άλλες ιδέες ή γενικά πως να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας ή ακόμα και να προτείνετε κάτι εσείς,αφήστε μου τα σχόλια σας!Τα λέμε σύντομα!Γεια σας!

1 Σχόλια