Ορεινό Καταφύγιο Μπάφι!

Γεια σας,
Είμαι η Γεωργία και σε αυτό το άρθρο θα σας προτείνω έναν πολύ όμορφο προορισμό για μια μικρή και χαλαρή εκδρομή.Είναι το Ορεινό Καταφύγιο Μπάφι,το οποίο βρίσκεται στην Πάρνηθα,αρκετά κοντά στην Αθήνα.Για να φτάσετε σε αυτό το μέρος μπορείτε να πάτε είτε με το αυτοκίνητό σας,είτε με το τελεφερίκ και να κάνετε μια μικρή πεζοπορία.

Την ημέρα που επιλέξαμε να πάμε εμείς είχε πάρα πολύ ομίχλη και ψιχάλιζε.Σκεφτήκαμε να γυρίσουμε πίσω,αλλά σε δυο-τρία σημεία του δρόμου είδαμε πολλά αυτοκίνητα να ανεβαίνουν προς το καταφύγιο.
Εκτός απο την ομίχλη που μας τρόμαζε,αλλά και μας άρεσε ταυτόχρονα,γιατί έκανε το τοπίο μαγικό,το δεύτερο καλύτερο στοιχείο που συναντήσαμε ήταν τα ελάφια,τα οποία λόγο ομίχλης είχαν βγει σε διάφορα μέρη,σε κοπάδια.
Φτάνοντας στο καταφύγιο,φάγαμε,ήπιαμε καφέ και βγάλαμε πολλές φωτογραφίες.Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και εσείς.Επιπλέον,αν έχετε επικοινωνήσει με το καταφύγιο μπορείτε να έχετε και διανυκτέρευση.
Τέλος,θα σας πρότεινα να δοκιμάσετε ζεστή σοκολάτα δίπλα στο τζάκι και τα υπέροχα μακαρόνια με κιμά!Φυσικά και οι σαλάτες και τα γλυκά τους είναι υπέροχα.

Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας. Τα λέμε σύντομα με νέα άρθρα! Γεια σας! 
---
Υ.Γ: Τα δικαιώματα των κειμένων και των εικόνων καλύπτονται νομικά! Αν χρειάζεστε κάποιο απόσπασμα από ένα άρθρο, επικοινωνήστε μαζί μας με ένα προσωπικό μήνυμα!
 Copyrights: Georgia Tzortzatou, Art & Stardust 2019 




1 Σχόλια