Νέα χρονιά, νέο ξεκίνημα! 2022

Γεια σας!

Είμαστε η Κατερίνα και η Γεωργία και ήρθε η ώρα με την σειρά μας να σας ευχηθούμε!

Το 2021 ήταν μία δύσκολη χρονιά για όλους μας όμως μας δίδαξε πολλά και ειδικότερα τα όρια μας.

Εικόνα ευχών για το Art and Stardust!
 
 Νέες ιδέες μπήκαν στο προσκήνιο, παλιές ιδέες και όνειρα υλοποιήθηκαν, άλλα πιο εύκολα και άλλα με δυσκολίες όμως το αποτέλεσμα μας πέρασε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα! Ότι το σημαντικότερο πράγμα είναι να έχεις υγεία, να έχεις στέγη πάνω από το κεφάλι σου και ένα πιάτο φαγητό που παρότι ίσως πολλοί τα θεωρούν δεδομένα, άλλοι παλεύουν καθημερινά για να μην τους λείψουν, να εκτιμάς αυτά που έχεις ακόμα και αν είναι ενα πιάτο με το πιο μισητό σου φαγητό, να έχεις κοντά σου ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν, να παλεύεις σκληρά για να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα και να μην αφήνεις τον φόβο και την αβεβαιότητα να σου στέκονται εμπόδιο! 

Αυτά κι άλλα πολλά μας δίδαξε το 2021 και φεύγοντας πήρε μαζί του και όλα τα άσχημα που το ακολούθησαν και ευχόμαστε το 2022 να φέρει όμορφα πράγματα και ευτυχία! Για φέτος λοιπόν σας ευχόμαστε αν είστε άρρωστοι να γίνεται καλά, αν είστε άστεγοι να βρείτε σπίτι, αν πεινάτε να χορτάσετε, αν κρυώνετε να ζεσταθείτε, να αγκαλιάσετε σφιχτά όσους αγαπάτε ακόμα και αν τους έχετε θυμώσει για οποιονδήποτε λόγο και αν χάσατε κάποιον αγαπημένο σας με οποιοδήποτε τρόπο να μείνει για πάντα ζωντανός στις όμορφες αναμνήσεις σας μαζί του!

🎇 Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2022!🎇

 

Υ.Γ.: Τα δικαιώματα των κειμένων και κάποιες από τις εικόνες καλύπτονται νομικά! Αν χρειάζεστε κάποιο απόσπασμα από ένα άρθρο, επικοινωνήστε μαζί μας με ένα προσωπικό μήνυμα!

Copyrights: Katerina Kouki, Art & Stardust.

 

0 Σχόλια