Black Friday: Shein Haul

Γεια σας και πάλι!


Κατερίνα εδώ και σήμερα έχω ένα άρθρο που σίγουρα θα σας ενδιαφέρει! Πλησιάζουν λοιπόν το Black Friday και το Cyber Monday που όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία κάθε χρόνο από όταν ήρθε στην Ελλάδα! (Ναι, δεν είναι ελληνικό έθιμο κι ας τα παρουσιάζουν έτσι κάποια καταστήματα. Προέρχονται από την Αμερική και ακολουθούν το Thanksgiving. Το Cyber Monday είναι η Δευτέρα μετά το Black Friday.)


Αν και το φετινό Black Friday πέφτει στις 25 Νοεμβρίου, οι εκπτώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει σε όλα τα καταστήματα, ακόμα και στο εξωτερικό. Σήμερα λοιπόν θα σας δείξω και θα σας πω την ειλικρινή κριτική μου για μερικά προϊόντα από το πολυκατάστημα Shein! Τολμώ να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί με την ποιότητα αλλά και την τιμή των προϊόντων τους και το έχω αγαπήσει. Σε αυτό το άρθρο θα σας εξηγήσω και με ποιους τρόπους μπορείτε να πάρετε ΤΕΡΆΣΤΙΑ έκπτωση, εκτός από τις ήδη υπάρχουσες εκπτώσεις που προσφέρει το κατάστημα. Επίσης να αναφέρω ότι τα προϊόντα τους εκτελωνίζονται στην Ευρώπη και δεν περνάνε καθόλου τελωνείο. Τα παραδίδει η εταιρεία courier ACS στην πόρτα σου άψογα και προσεκτικά συσκευασμένα σε σακούλες πολλαπλών χρήσεων (και με έχουν σώσει).



-----



Είδη Σπιτιού:

Πραγματικά υπάρχουν ΆΠΕΙΡΑ προϊόντα σε όλες τις κατηγορίες και κάθε μέρα φέρνουν και κάτι νέο. Κατά καιρούς θα σας δείχνω διάφορα προϊόντα αλλά για σήμερα έχω επιλέξει 4.

Αρχικά, έχω να σας δείξω τις παπλωματοθήκες τους. Η συγκεκριμένη είναι τύπου "Gaming" την οποία αγόρασα ως δώρο στον αδερφό μου και ξετρελάθηκε. Έρχεται ως σετ μαζί με 2 μαξιλοθήκες. Η μία πλευρά φέρει τύπωμα και η άλλη είναι μονόχρωμη (και η παπλωματοθήκη και οι μαξιλαροθήκες). 

Το υλικό τους όπως αναγράφει στην ετικέτα είναι πολυουρεθάνη αλλά είναι τόσο απαλό και μαλακό σαν βαμβακερό, με την μόνη διαφορά ότι είναι πιο ζεστό για τον χειμώνα αντίθετα με τα βαμβακερά υφάσματα. Για μένα είναι υπέρ το συγκεκριμένο θέμα αλλά σε κάποιους ίσως να μην αρέσει. Με μια γρήγορη έρευνα που έκανα, το κατάστημα προσφέρει και βαμβακερά σκεπάσματα καθώς και άλλες ποικιλίες όπως γούνινα, πλεκτά, σατέν, σουέτ, κλπ στην ανάλογη τιμή. Υπάρχει κάτι για όλα τα γούστα συμπεριλαμβανομένων και παιδικών και βρεφικών.


Το τύπωμα θεωρώ (πάντα με μια επιφύλαξη για αυτό που λέω) ότι δεν θα αλλοιωθεί με την πάροδο του χρόνου καθώς δεν είναι στάμπα αλλά μεταξοτυπία η οποία είναι πιο ανθεκτική. 

Η αρχική τιμή του συγκεκριμένου σετ ανέρχεται στα 27€ για τις διαστάσεις 160*220. Ανάλογα τις διαστάσεις η τιμή αλλάζει με 3-4€ διαφορά. Λίγο πάνω ή λίγο κάτω ανάλογα το μέγεθος. Με την έκπτωση το πήρα 20€. Το προϊόν έχει 500+ κριτικές με 4μιση αστέρια και πλέον ξέρω το γιατί. Η βαθμολογία που του βάζω είναι 8/10 για τον λόγο ότι, κατά την δική μου προσωπική άποψη, θα ήθελα το σετ να περιλαμβάνει και κατωσέντονο, και επίσης η μονή παπλωματοθήκη δεν χρειαζόταν να έχει 2 μαξιλαροθήκες και μπορούσε να έχει κατέβει λίγο ακόμα η τιμή του σετ έτσι. Θα το βρείτε εδώ!




Είδη Σπιτιού/Κατασκευών:

Φτάσαμε στην μία από τις δύο αγαπημένες μου κατηγορίες. Την δεύτερη θα την δούμε σε άλλο άρθρο. Το Shein όπως προανέφερα έχει πραγματικά τα πάντα. Αυτό περιλαμβάνει και είδη κατασκευών. Από την συγκεκριμένη κατηγορία επέλεξα ένα σακουλάκι με ολογραφικά διαμαντάκια τα οποία θα χρησιμοποιήσω σε ένα μελλοντικό πρότζεκτ. Δεν κρύβω το ΠΌΣΟ λατρεύω οτιδήποτε ολογραφικό! Δεν εχω ξαναδεί διαμαντάκια ή στρας με τόσο έντονο το ολογραφικό στοιχείο και έχω ενθουσιαστεί! Σε όσους δεν το γνωρίζουν, γενικά το ολογραφικό στοιχείο γράφει δύσκολα στον φακό και οτιδήποτε ολογραφικό αγόρασα στο παρελθόν από το eBay ήταν ιδιαίτερα αχνό. Μόλις λοιπόν παρέλαβα τα συγκεκριμένα, σοκαρίστηκα! 

Αν και ακρυλικά, νομίζω ότι η φωτογραφία τα λέει όλα. Η συσκευασία είναι αρκετά μεγάλη και αναγράφει ότι περιέχει 2000 τεμάχια. Αν ισχύει δεν μπορώ να το ξέρω αλλά από την εμπειρία μου θεωρώ ότι αν δεν είναι 2000 τότε είναι πολύ κοντά, γύρω στα 1800-1900. Μέχρι τώρα όμως ότι έχω πάρει είναι σε ακριβή ποσότητα οπότε πιστεύω ότι λένε την αλήθεια και είναι όντως 2000 τεμάχια.

Βγαίνει σε άλλα δύο χρώματα, μωβ και πορτοκαλί. Εκτός από κατασκευές, χρησιμεύουν και στην διακόσμηση του σπιτιού. Μπορούν να προστεθούν σε βάζα, πάνω σε δίσκους με αρώματα ή ακόμα και σε διάφανο βάζο για πινέλα ώστε να βαστάνε όρθια τα πινέλα του μακιγιάζ. Το μέγεθος τους είναι σε μέγεθος φακής αλλά υπάρχουν και άλλα μεγέθη, πιο μεγάλα και πιο μικρά και διάφορες ποσότητες οπότε πάντα να ψάχνετε την μεγαλύτερη ποσότητα στην χαμηλότερη τιμή. Τα πιο μεγάλα μπορούν να κολληθούν και σε διάφορες επιφάνειες οπως καθρέφτες ή δίσκους. 

Η τιμή του συγκεκριμένου προϊόντος ανέρχεται στο 1,75€ και με την έκπτωση το πήρα 1,41€. Έχει 1000+ κριτικές και 5 αστεράκια. Η δική μου βαθμολογία από την άλλη είναι 2000/10! 😂 Πάρτε τα και θα με θυμηθείτε! Θα τα βρείτε εδώ!




Είδη Συσκευασίας:

Σε αυτή την κατηγορία μπορείτε να βρείτε από χαρτιά περιτυλίγματος, μέχρι κουτάκια, αυτοκόλλητα, και κάμποσα άλλα προϊόντα. Είναι από τους φθηνότερους τρόπους για να εξοπλιστείτε για την μικρή ατομική σας επιχείρηση και όχι μόνο.

Τα συγκεκριμένα αυτοκόλλητα αναγράφουν το κείμενο "Thank you". Υπάρχουν δύο διαφορετικά σχέδια τυπώματος στο ίδιο ρολό και είναι μεταλλικό ροζ-χρυσό και ελαφρώς ανάγλυφο. Το ρολό είναι αρκετά μεγάλο και περιέχει 500 αυτοκόλλητα. Υπέρ καλή ποσότητα σχετικά με την ποσότητα που προσφέρουν στην Ελλάδα (100-200). Υπάρχουν αυτοκόλλητα σε διάφορα σχέδια, είτε με γραμματοσειρά είτε με σκέτη εικόνα, ανάλογα τις προτιμήσεις σας. Η κόλλα τους είναι εξαιρετικά ισχυρή. Ακόμα και από το χέρι που τα τέσταρα ξεκολλάνε δύσκολα.

Το μέγεθος τους είναι ικανοποιητικό όπως μπορείτε να δείτε δίπλα στο δάχτυλο μου. Αν θέλετε συγκεκριμένο μέγεθος, μπορείτε να δείτε τις διαστάσεις του κάθε αυτοκόλλητου στην σελίδα του προϊόντος.

Η τιμή τους ανέρχεται στα 2,25€ και θα μπορούσα να τα έχω πάρει στην μισή τιμή αλλά ήταν η πρώτη μου παραγγελία και δεν είχα ακόμα καλή γνώση των εκπτώσεων που θα εξηγήσω παρακάτω. Έχουν 1000+ κριτικές 5 αστέρια! Απόλυτα λογικό! Η βαθμολογία μου με βάση ποιότητα, ποσότητα, συσκευασία, τιμή είναι 10/10. Θα τα βρείτε εδώ!




Ανδρική ένδυση:

Για αυτή την κατηγορία προϊόντων έχω και θετικά και αρνητικά αλλά για το συγκεκριμένο προϊόν είμαι στα θετικά. Τα αρνητικά θα τα δούμε σε επόμενο άρθρο. 

Το συγκεκριμένο παλτό το αγόρασα ως δώρο στον αδερφό μου και το έχει λατρέψει! Ήθελε καιρό ένα τέτοιο παλτό οπότε το δώρο ήταν έκπληξη! Έκπληξη και για μένα όταν είδα την ποιότητα βασικά! Δεν θα πω ότι είναι σαν πανάκριβο παλτό αλλά έχει πολύ καλή ποιότητα. Το εξωτερικό υλικό είναι φετρίνα/τσόχα και εσωτερικά έχει φόδρα. Η απόχρωση είναι μαύρη και δεν είναι καθόλου ξεθωριασμένο. Είναι αρκετά ζεστό και στα πλαϊνά έχει τσέπες με οριζόντια κατεύθυνση. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχουν κουμπί ή φερμουάρ οπότε δεν είναι ιδιαίτερα "ασφαλείας". Επίσης είναι σχετικά μικρές. Καλό μέγεθος για τα χέρια αλλά μικρές για κινητό/πορτοφόλι.


Είναι μακρύ και φτάνει λίγο πιο πάνω από το γόνατο. Στο θέμα μεγέθους είναι πιστό στις διαστάσεις του και τα μανίκια είναι όπως πρέπει, αν και έκανα το λάθος να πάρω μέγεθος Large και δεν υπολόγισα ότι ως πανωφόρι πρέπει να είναι ένα νούμερο μεγαλύτερο από τα ρούχα. Δικό μου σφάλμα, καμία σχέση με την εταιρεία. Υποστηρίζουν επιστροφές αλλά επειδή ήταν ελαφρά στενό στον αδερφό μου και όχι κάτι τρελό, δεν το επιστρέψαμε. 

Προφανώς ως μοδίστρα έλεγξα τις ραφές του και είναι πολύ επαγγελματικές και προσεγμένες. Προσωπικά θα πω μπράβο για αυτό στην εταιρεία. Γενικά πολύ σπάνια αν βρω σε κάτι δικό τους εξέχουσες κλωστές (μόνο μια στην παπλωματοθήκη) και είμαι ικανοποιημένη σε αυτό το κομμάτι.


Το πατρόν του είναι πολύ καλό, τονίζει και αναδεικνύει άψογα κάθε αντρικό σωματότυπο. Η συγκεκριμένη σειρά έχει και plus μεγέθη μέχρι XXL. Στο κάθε μέγεθος αναγράφονται οι διαστάσεις οπότε να είστε προσεκτικοί! Η τιμή του όταν το αγόρασα ήταν 27€ και τώρα λόγω Black Friday το βρίσκεται στα 24€. Με την έκπτωση το πήρα 16€. Έχει 1000+ κριτικές και 5 αστέρια. Η δική μου βαθμολογία είναι 8,5/10. Θα το βρείτε εδώ!


---


Πώς να πάρετε μεγαλύτερη έκπτωση:

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα με τις αγορές σας στο Shein και είναι οι εξής:


-Πόντοι

Οι πόντοι αντιστοιχούν σε ευρώ. Αν δηλαδή έχετε μαζέψει 400 πόντους, έχετε έξτρα έκπτωση 4€. Μπορείτε να μαζέψετε πόντους μέσω της εφαρμογής κάνοντας καθημερινά Check-in, και η εφαρμογή σας επιβραβεύει με όλο και περισσότερους πόντους ανά 7ημερο.

Άλλοι τρόποι να μαζέψετε πόντους είναι παίρνοντας μέρος στο Win Outfit Event όπου θυμίζει το Polyvore αλλά κερδίζεις πόντους μόνο αν...κερδίσεις. Οπότε δεν το προτείνω εκτός κι αν σας αρέσει να συνδυάζεται ρούχα, κλπ. Μπορείτε να μαζέψετε πόντους και παρακολουθώντας τα Live Events που συμβαίνουν κατά καιρούς αλλά είναι σπάνια και δεν εγγυώνται πόντους. Ο δεύτερος όμως τρόπος που εγγυάται πόντους είναι το Join Show Contest στο οποίο απλά ανεβάζετε μια οποιαδήποτε φωτογραφία και παίρνετε 5 πόντους. Μέγιστο 10 πόντους ημερησίως.

Κάθε ορισμένο διάστημα το Shein σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε πόντους και κουπόνια παίζοντας διάφορα παιχνίδια από "Flappy Bird" (τύπου, όχι το αυθεντικό) μέχρι Gacha Machine (μηχάνημα που βγάζει μπάλες με δώρο), και διάφορα άλλα ενδιαφέροντα.

Κάθε φορά που κάνετε μια παραγγελία, κερδίζετε πόντους (20-30). Μόλις παραλάβετε την παραγγελία σας, αφήστε μια κριτική στο προϊόν και θα πάρετε έξτρα πόντους. Αν βάλετε και φωτογραφίες παίρνετε περισσότερους.


Όταν κάνετε την παραγγελία σας, προσθέστε τους πόντους από τις επιλογές.


-Κουπόνια

Το Shein δίνει συνέχεια κουπόνια και αν είστε πάνω από το αναγραφόμενο όριο παίρνετε έκπτωση είτε σε ευρώ είτε επί ποσοστό %. Αλλά αν είστε κάτω από το αναφερόμενο όριο, υπάρχει άλλο...κολπάκι. Ανοίξτε την σελίδα του καταστήματος σε υπολογιστή. Κατεβάστε την επέκταση Honey (δεν είναι σπόνσορας. Απλά αυτό χρησιμοποιώ και εγώ.) και εγκαταστήστε την στον browser σας. Πηγαίνετε πάλι στην σελίδα του καταστήματος και πατήστε την επέκταση του Honey (ανοίγει και αυτόματα στα καταστήματα). Θα σας βγάλει μια λίστα με όλους τους κωδικούς κουπονιών του Shein. Βρείτε όσους λένε "Sitewide" και δοκιμάστε τους έναν έναν στην παραγγελία σας μέχρι να περαστεί κάποιος. Η μεγαλύτερη έκπτωση που έχει είναι 15%



----


Αυτά λοιπόν για σήμερα! Καλές αγορές!


----



Ελπίζουμε να σας άρεσε και αυτό το άρθρο!

 Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας!

 

Υ.Γ.: Τα δικαιώματα των κειμένων και κάποιες από τις εικόνες καλύπτονται νομικά! Αν χρειάζεστε κάποιο απόσπασμα από ένα άρθρο, επικοινωνήστε μαζί μας με ένα προσωπικό μήνυμα!

Copyrights: Katerina Kouki, Art & Stardust 2022

0 Σχόλια